Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lábápolás képes leírás - Kéz- és lábápolás.tlap.hu
részletek »

Lábápolás - Kéz- és lábápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manikur-pedikur.tlap.hu » Lábápolás
Keresés
Találatok száma - 10 db
 A berepedő sarok

A berepedő sarok

A nyári időszakban sokaknak különösen érzékeny a talpa, könnyen bereped a sarkán a bőr. Meg lehet-e előzni vagy szükségszerű velejárója a nyárnak? Feltehetőleg inkább a nők érintettek, hiszen náluk jobban eltérnek a téli és nyári időszak cipőhordási szokásai. Elsősorban a száraz bőrkeményedések hajlamosak arra, hogy megrepedjenek

Ápold a lábaidat és visszamosolyognak rád!

Ápold a lábaidat és visszamosolyognak rád!

A Tiniszáj tinikkel, fiatalokkal foglalkozó internetes magazin. Minden olyan téma (tini sztárok, szerelem, szex, divat, szépségápolás, suli, munka, ajánló) megtalálható benne mely a tiniket foglalkoztathatja. Emellett kiemelt szolgáltatásunkban a fiatalok segítséget kaphatnak szakszerű szakértőktől. Ugyanakkor találhatnak maguknak diákmunkát, korrepetáló tanárt, és nem utolsó sorban a Pasivadászban fiatal srácokkal is ismerkedhetnek

Lábápolás

Lábápolás

Fitt élet az online életmód magazin. Minden ami fogyókúra, egészség, wellness, feng shui, horoszkóp és szépség.

Lábápolás otthon

Lábápolás otthon

Lábápolás otthon. A RIO Beauty termékeink segítségével otthoni környezetben is megvalósítható a lábápolás. A Rio rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb márkává vált termékeivel melyek szalon kezeléseket, technológiát és technikákat kínál bárki számára otthoni használatra. Az idő és pénz megtakarítása minden esetben hasznos, talán egyaránt fontos az is, hogy megválaszthassa mikor a legalkalmasabb Önnek. Mindenki idejéhez mérten, saját maga végezheti el a lábápolási szokásainak megfelelő kezeléseket.

Lábápolási tippek érdekességek

Lábápolási tippek érdekességek

Minden, ami a női lábápolással kapcsolatos lehet, Bütyök gyógyító praktikák, talp betétek ismertetése és használatuk előnyei. A női lábak szépsége mellett egészségére is figyelmet kell fordítanunk. Az egészséges és szép lábak, amilyet mindenki szeretne. Hasznos és érdekes információk lábainkról nem csak nőknek.

Lábápolási tudástár

Lábápolási tudástár

Lábápolás, Tippek, ötletek, házipraktikák, tudástár

Nyári lábápolás

Nyári lábápolás

Nyáron végre ledobhatjuk bakancsunkat, és felhúzhatjuk szandálunkat. Ám még mielőtt belebújnánk, nem árt felfrissíteni lábunkat. Nem kell pedikűrőshöz menned, otthon is csinosíthatod lábadat. Nagyon fontos, hogy még mielőtt a pedikűrhöz hozzákezdesz legalább 10-15 percig áztasd be a lábad vagy használj bőrpuhító krémet! A lábfürdő és a krém felpuhítja a talpadat és a körmeidet, ezért ilyenkor a legalkalmasabb pedikűrözni. Ugyanakkor egy kiváló gyógyfüves frissítő lábfürdő, ami nemcsak tisztán tartja a lábat, de a vérkeringését is javítja.

Paraffinos kéz és lábápolás

Paraffinos kéz és lábápolás

Bemutatjuk a paraffinos kézápolás folyamatát és fontosságát. A kezek és lábak ápolása már nem csak nők számára fontos. Ajánljuk férfiak figyelmébe is, hiszen az ápolt kezek a férfiaknak is fontos. A kezelés különösen ajánlott a téli hónapokban, amikor is kezünk jóval nagyobb igénybevételnek van kitéve.

Sarokfájdalom ellen talpbetét

Sarokfájdalom ellen talpbetét

Talpbetétek behelyezése a cipőkbe elengedhetetlen, amennyiben valami panasz merül fel a lábaknál. Talpfájdalom, térd vagy sarok panasz jelentkezésénél vagy esetleg megelőzőse folytán is hasznos lehet a Footdisc gyógyászati talpbetét használata. Sportolásokhoz mérten különféle méret és kialakítás szerint készítik, valamint a lábak egyedi formájához képest lehet megvásárolni az adott darabokat. Akár a weboldalukon keresztül meg is tekinthetőek a termékek, továbbá ország szerte több ponton is megvásárolhatóak

Hirdetés
Talpmasszázs a láb kényeztetésére!

Talpmasszázs a láb kényeztetésére!

Ismerkedjen meg egy másfajta életmóddal! Kattintson bio webáruházunk kínálatáért és fedezze fel az egészséges táplálkozás, a natúr kozmetikumok és a természetgyógyászat különleges világát! Nézzen szét nálunk, és tanulja meg, hogyan teheti ellenállóbbá és erősebbé a szervezetét annak saját erejét kihasználva. A rengeteg natúr élelmiszeren, természetes tisztálkodó- és tisztítószeren és a harmonikus élet egyéb kellékein túl többféle gyógyító és frissítő masszázzsal várjuk Budapesti üzletünkben is. Szeretne egészségesebben élni? Kíváncsi arra, hogyan gyógyulhat a természet erejével? Kattintson és nézze meg bio webáruházunk széles kínálatát! Natúr kozmetikumok és organikus élelmiszerek hatalmas palettáján túl, természetgyógyászati kezelésekkel és frissítő masszázzsal is várjuk Budapesten.

Tuti menü