Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézápolás képes leírás - Kéz- és lábápolás.tlap.hu
részletek »

Kézápolás - Kéz- és lábápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manikur-pedikur.tlap.hu » Kézápolás
Keresés
Találatok száma - 14 db
A fiatalos kezek titka

A fiatalos kezek titka

Nagel, Microcell,2000,Pflege,Kosmetik,köröm,kör ömlakk,Tender,Touch,Cuticle,Comfort,2:1,N ail,Repair,ápoló,Budapest,Magyrország,Hun gary,Parico,Langer,Balalton,Spa,Douglas,M arionnaud

Bionom Kft. webáruháza - Körömápoló olaj

Bionom Kft. webáruháza - Körömápoló olaj

Napjaink során számos káros anyagot tartalmazó készítménnyel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a káros vegyi anyagok. A bionóm cikkek minden ártalmas összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége folytonosan növekszik. Az egészséges élet szerves részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak erősen ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom bio bolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Alaposan ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

Esküvői körömdivat

Esküvői körömdivat

Esküvő előtti hasznos tudnivalók

Kézápolás

Kézápolás

Minden, amire egy szép kézneknek szüksége van! test-, haj-, kéz és körömápolás, házi praktikák, szépségtippek, hasznos tanácsok.

Kézápolás otthon.

Kézápolás otthon.

A honlap lehetővé teszi szmunkra, hogy otthon is készíthessünk kézápolókat magunknak. A honlapra kattintva olyan recepteket olvashatunk, amelyek segítségével kiváló kézápolókat készíthetünk saját magunknak. A magunk készített kézkrémekkel is megőrizhetjük kezeink szépségét, illetve eltűntethetjük kezeink szárazságát és töredezettségét. Külön kaphatunk ötleteket ammennyiben sima és puha bőrre vágyunk. Az illatos és puha kéz érdekében készítsünk uborkás kézápolót, amelynek szintén megtaláljuk a receptjét a honlapon.

Kézfej fiatalítás

Kézfej fiatalítás

Kézfej fiatalítás- pigmentfoltok és a ráncok eltüntetése, bőrfiatalítás

Kozmetikaportál - A kézápolás praktikái

Kozmetikaportál - A kézápolás praktikái

Az arc mellett a kéz a másik testrészünk, amely leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak, a napsütésnek, a környezet szárazságának, a szennyeződéseknek és mások fürkésző pillantásainak. Írásainkból megismerheti a kézápolás praktiákit. Nézzen szét és olvasgasson nálunk! Kéz-körömápolási tanácsok mindenkinek!

Paraffinos kézápolás

Paraffinos kézápolás

A paraffinos kézápolás menete

Plum Kézvédelmi Termékek

Plum Kézvédelmi Termékek

Biztonság és egészség a munkahelyeken! Munkahelyi elsősegély: kézfertőtlenítés, szemkimosók, ragtapaszadagolók... Megoldásokat kínálunk a biztonságos és egészséges munkahelyi környezet kialakításához. ELSŐSEGÉLY MEGOLDÁSOK: Jelenleg mi tudjuk ajánlani a legnagyobb szemkimosó oldat választékot az egész világon, amely gyors elsősegélynyújtást jelent munkahelyi baleset előfordulása esetén. Szembalesetek esetében a gyors és hatékony szemmosás döntő a károsodás mértékében! KÉZHIGIÉNIA: Közel 40 éve gyártunk jó minőségű bőrápoló krémeket, kéztisztítókat, szappanokat és adagolórendszereket az egész üzleti világ részére. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük szaktudásunkat és létrehoztunk olyan termékeket, amelyekkel optimális kézhigiéniai megoldásokat tudunk ajánlani az élelmiszeripar, kórházak, intézmények és egyéb szervezetek részére kézmosáshoz és fürdéshez is. RAGTAPASZADAGOLÓK: A kézvédelem területén a Ragtapasz adagolók jelentik a kapcsot az elsősegély és a mindennapos használatú termékek között. Modern, gyors, gazdaságos megoldás kisebb munkahelyi balesetek esetére.

Hirdetés
Ránctalanító kézkrém házilag

Ránctalanító kézkrém házilag

Az arcunk után a kezünk az első, ami elárulja valódi korunkat, és a leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak. Minden évszakban, de különösen télen, hideg, szeles időben kezünk bőre hamar kiszárad, repedezetté válhat, kisebesedhet, de a napsütés, és a takarító szerek is erősen igénybe veszik kezünk bőrét. Éppen ezért a megfelelő kézkrém használata fontos. Készítsd el Magad ezt a kitűnő, shea vajat, kakaóvajat, acmella kivonatot tartalmazó ránctalanító krémet, fiatalítsd, szépítsd, ápold kezed bőrét is!

Shea vaj

Shea vaj

A shea vaj ápol, gyógyít és fiatalít mellékhatások nélkül. Szeretnéd, ha bőröd puha és bársonyos lenne? Az Andió sheavaj maximális hidratálást biztosít bőrödnek nappal és éjszaka egyaránt. Védelmet nyújt számodra a napfény, a szél és a hideg ártalmaival szemben is. Aggódsz, mert érzékeny a bőröd? Az Andió sheavajat még kisgyermeked bársonyos bőrén is kockázat nélkül használhatod. Nyugodt lehetsz. Semmilyen vegyianyag nem kerül érzékeny bőrödre. Szeretnéd elveszíteni a ráncaidat? Szeretnéd, ha szeretnének? Szeretnél szép lenni 30 felett is mellékhatások nélkül? Szeretnél megtudni még többet az Andió sheavajról?

Szilvia műköröm minták és leírásaik

Szilvia műköröm minták és leírásaik

Műköröm díszítés bemutató minták képekben és a hozzájuk tartozó szöveges leírás ahogyan készítettem. A díszítésekhez használt eszközök leírása, valamint azok helyes használatáról. A képek és leírások az egészen egyszerű mintáktól a bonyolultabb díszítési technikákig. Ötletekkel és hasznos tanácsokkal.

Természetes kozmetikumok - Kézápolás, lábápolás

Természetes kozmetikumok - Kézápolás, lábápolás

Természetes kozmetikumok az egész családnak. A kéz- és láb ápolása ma már legalább olyan fontos, mint az arc és a test többi részének ápolása. A natúr kozmetikumok használatát meghálálja bőre. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyek bőrbarát összetevőket és gyógynövényeket tartalmaznak, hogy ezzel a természetesség érzését adják Önnek, nap mint nap.

Zselés műköröm minták

Zselés műköröm minták

A világ körömdíszítő szakembereinek munkái, első sorban a zselés műköröm minták láthatóak. Ha van olyan amelyik tetszik , akkor szavazz a képekre. Ha műkörmös vagy töltsd fel munkáidat, hogy mások is megcsodálhassák.Ez a műköröm képgaléria nagy segítségedre lehet a megfelelő minta kiválasztásában, ötleteket adhat a munkád elkészítéséhez.

Tuti menü