Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kéz- és lábápoló tanfolyamok képes leírás - Kéz- és lábápolás.tlap.hu
részletek »

Kéz- és lábápoló tanfolyamok - Kéz- és lábápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manikur-pedikur.tlap.hu » Kéz- és lábápoló tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 10 db
2007 Kapos Felnőttképző Kft

2007 Kapos Felnőttképző Kft

Tanfolyamok, oktatás felnőttképzés az egész ország területén, magas színvonalon megfizethető árakon, kiválóan képzett, tapasztalt oktatókkal! Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megkap a képzésekkel kapcsolatban! Kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamok! A képzésben résztvevő városok: Békéscsaba Budapest Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Siófok Szeged Szekszárd Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés.

Körömiskola

Körömiskola

A Körömiskola hitvallása, hogy leendő tanulóit megtanítsa a műköröm, pedikűr, manikűr, gél lakkozás minden általa ismert és megtapasztalt fortélyára. Szakképzett (diplomás) munkatársaink több éve a szakmában tevékenykednek, elhivatottak, akik mind a műköröm, pedikűr, manikűr szakma szerelmesei. Tanfolyamaink széles választékával várunk, a kéz és lábápolás, műkörömépítés minden csínját-bínját megtanulhatod nálunk. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb tanfolyamokon vehetsz részt, ha iskolánkat választod. Reméljük, felkeltettük érdeklődésed, és hamarosan tanítványaink között üdvözölhetünk!

Levelező műköröm építő tanfolyam

Levelező műköröm építő tanfolyam

Az Európai Levelező Oktatási Kft. 1991 óta működik Magyarországon. Európa egyik legnagyobb, holland tulajdonban lévő, távoktatással foglalkozó cégének, az ESCC-nek (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalata. Testvérvállalatai Európa több országában is jelen vannak. A tanfolyamainkon alkalmazott didaktikai módszer az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataiból táplálkozik. Az ELO segítségével már több mint 350 000 tanuló élvezte ennek előnyeit és fejezte be sikeresen tanulmányait. A levelező módszer a vállalati továbbképzés számára is alternatívát jelent. 10 témakörben kínálunk nyelvi, szakmai és hobbikurzusokat. A tananyag hordozói a leckefüzetek, valamint az idegen nyelvi és zenei tanfolyamok esetében a CD-k. Minden füzet két leckét foglal magában, a CD-k az írott tartalmak hanganyagát tartalmazzák, illetve segítik a jobb megértést, a könnyebb feldolgozást. Tanulási segédanyagaink és a leckefüzetek együttes használatával érhető el, hogy a befektetett energia maradandó tudást eredményezzen.

Műköröm tanfolyam - Studio Flash

Műköröm tanfolyam - Studio Flash

Budapesti felnőttképzési központunk műkörmös tanfolyam, pedikűr tanfolyam, 3d szempilla, masszázs és díszítő továbbképzések oktatásával, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik 4. éve sikeresen! Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Széll Kálmán térnél. Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén.

Műköröm tanfolyam-CrystalNails

Műköröm tanfolyam-CrystalNails

Okj-s és díszítő tanfolyamok Kedves Érdeklődő! Az ország egyik legelismertebb, legdinamikusabban fejlődő műkörmös szakmabeli cégeként szeretnénk segítségedre lenni. Célunk, hogy segítsük karriervonalad kiépítését, segítsünk az utadon, közösen alapozzuk meg jövődet, majd együtt dolgozzunk a még nagyobb sikerekért. Nem kívánunk arra buzdítani, hogy részt vegyél a képzéseinken, annak ellenére, hogy az Elite KörmösAkadémia képzései véleményünk szerint a legelismertebbek, leghatékonyabbak az országban. Tanulóink szinte az összes díjat megnyerték mindkét idei tanulóbajnokságon. Úgy a MOSZI (Magyar Országos Szakmai Ipartestület), mint a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara tanulóversenyén. Tanáraink szakmájuk legelismertebb tagjai, nem egy közülük Olimpia vagy Világbajnok műkörömépítő.

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

OKJ Műköröm építő, kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron! Az alap műkörmös tanfolyam után lehetőséget biztosítunk továbbképzésekre is. Látogasson el oldalunkra ott minden információt megtalál a képzés helyszínéről, a tananyagról, a jelentkezés feltételeiről és az árakról is. Jelentkezzen tanfolyamainkra, szertettel várjuk.

OPI Műkörömépítő, OKJ TANFOLYAMOK

OPI Műkörömépítő, OKJ TANFOLYAMOK

AZ OPI KIEMELKEDŐ SZAKMAI SZINVONALÚ KIS LÉTSZÁMÚ, PROFESSZIONÁLIS, OKJ TANFOLYAMOKAT TART. TE IS JELENTKEZNÉL? MŰKÖRMÖSKÉNT A LEGJOBB AKARSZ LENNI? A hibátlan minőségre, a precíz kivitelezésre, a tökéletes alapanyagokra figyelnünk kell. Az egyetlen erre alkalmas technológiát az OPI kínálja. Az OPI egyet jelent a tökéletes minőséggel. Az O.P.I. USA - A vezető körömkozmetikai világmárka szakmai képzési központja vagyunk. Te is szeretnél jól jövedelmező, biztos szakmát tanulni? Továbbképeznéd vagy átképeznéd magad? Nincs még szakmád, vagy csak új hobby-t szeretnél? Lehetsz Te is Professzionális, OPI - Manikűrös- és Műkörömépítő, Lábápoló szakember. Arra törekszünk, hogy tanulóink biztos tudással távozanak az iskolánkból és szívesen jöjjenek vissza később, továbbtanulni is. Tanfolyam ideje alatt lehetőség van tanuló versenyen. Mi nem csak a tanfolyam elvégzésében segítünk. Iskolánk további segítséget nyújt a későbbi elhelyezkedésben, akár itthon, akár külföldön, esetleg egy saját vállalkozás elindításában. Célunk, hogy végzett tanulóink, biztos tudással és nagy örömmel kezdjék el ezt a gyönyörű szakmát művelni. Várunk szeretettel iskolánkban! Jelezz az e-mail címünkre!

Perfect Nails

Perfect Nails

Műköröm alap- és segédanyagok, körömdíszek forgalmazása, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmunkásképzés állami szakmunkás bizonyítvánnyal

Hirdetés
Profession Nails

Profession Nails

Műköröm és pedikűr tanfolyam! Gyors, kis létszámú csoportok, kedvező ár,alaposan felkészült tanácsadókkal! A tanulók egymáson gyakorolnak, így nem kell hoznod senkit a képzésre, illetve az anyagokat és minden más segéd eszközt biztosítjuk, (a lábápolásnál viszont szükséges a készlet megvásárlása!) Folyamatos csoportok indítása egész évben, a tanfolyam után is lehetőség van tanácsadásra, magán képzésekre, különböző tréningekre de munkavállalással kapcsolatos kérdéseidben is megpróbálunk segítünk!

Tuti menü